I després

2 INFORMACIONS D’INTERÈS DEL CAP DE SFG

Compartiu aquesta història

Comença la vacunació contra la grip
La direcció de l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) de Sant Feliu de Guíxols ha anunciat que aquest dilluns, 19 d’octubre, s’ha iniciat la campanya de vacunació de la grip al Centre d’Assistència Primària (CAP) de Sant Feliu que segons Raquel Tena, adjunta a direcció, “ha reforçat el servei de vacunació durant les dues primeres setmanes per tal de poder assumir la major part de la demanda i així poder atendre a les persones a les quals va destinada i que són especialment les majors de 60 anys, persones amb obesitat mòrbida, dones embarassades, malalts crònics, professionals sanitaris i persones que s’estan en centres per a la gent gran o bé en altres institucions tancades”
El servei de vacunació estarà actiu en horaris de matí i tarda i cal demanar cita amb la seva infermera a la recepció del CAP, o bé trucant al telèfon del centre (972 32 60 09). També es pot fer a través d’Iinternet, a l’adreça: https://ws1.ics.gencat.cat/VisitesIServeis/programacio_visites/Visites.aspx?

 

Document de voluntats anticipades
El director de l’Àrea Bàsica de Salut de Sant Feliu de Guíxols, Roger Fitó, ha informat a la nostra emissora que a partir d’ara el Document de Voluntats Anticipades (DVA), que fins ara només es poda consignar davant de notari, ara també es pot complimentar en el Centre d’Assistència Primària (CAP) de Sant Feliu.
Declarava que el “DVA és un document mitjançant el qual una persona major d’edat, amb capacitat suficient i de manera lliure, expressa les instruccions a tenir en compte quan es trobi en una situació en què les circumstàncies que concorrin no li permetin expressar personalment la seva voluntat.
En aquest document la persona interessada designa un representant que serà l’interlocutor amb el metge o equip sanitari per actuar quan ella no pugui manifestar adequadament la seva voluntat”.
Fitó afegia que “a la Unitat d’Atenció a l’Usuari (UAU) del centre de salut li facilitarem tota la informació necessària i tramitarem les seves voluntats al Registre Central de Voluntats Anticipades quan així ho vulguin”.
Pot demanar informació al taulell de la UAU del centre tots els dies laborables de 8 a 20 hores.

El més llegit

I després