I després

10 NOTÍCIES + 10 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

OBERT UN CARRIL DEL CARRER COLOM I NOTA DE LAS VEGAS
Després del tancament per l’incendi al magatzem de la sala Las Vegas, s’ha obert al trànsit el carril d’entrada al port pel carrer Colom. Continua tancat el carril de sortida cap al passeig, per tant hi ha dues alternatives de sortida: pel carrer Comerç i per la carretera de la Volta de l’Atmetller. També hi ha qui es desvia per l’aparcament de les antigues pistes de tennis.
La direcció està a l’espera d’un informe tècnic que garanteixi la seguretat de l’interior de la sala per poder decidir sobre la programació que tenia prevista.
Poques hores després de l’incendi va publicar el següent post en el seu Facebook: arxiu

500-colom

 

ES TANCA AL TRÀNSIT UN TRAM DEL CARRER HOSPITAL
Una de les variacions del trànsit d’aquesta setmana és el ja anunciat tancament del tram del carrer Hospital, al qual s’hi pot accedir fins el carrer Capmany i Joan Goula, però no es pot continuar fins la placeta Sant Joan i els conductors han de buscar itineraris alternatius.
Els vehicles que s’han trobat amb aquest impediment s’han desviat pel carrer Capmany a la recerca de noves vies o bé d’aparcament per accedir a peu al centre.
Demà publicarem la transcripció de l’entrevista realitzada en el programa Línia amb l’alcalde a Carles Motas sobre els motius d’aquesta decisió

500-hospital

 

PARTIT INFINIT DE BÀSQUET A BENEFICI DE LA MARATÓ DE TV3
El Club Bàsquet Sant Feliu ha organitzat pel proper diumenge el Partit Infinit per la Marató de TV3 a la pista de bàsquet dels Jardins Juli Garreta des de les 10:00 h. fins les 14:00 h. que està oberta a la participació de tothom i no cal experiència.
Es començarà amb enfrontaments de 5 x 5 i els participants han d’aportar 1 euro, que donarà dret a 5 minuts de joc, recaptació que anirà íntegrament per La Marató de TV3.

500-basquet

 

CAMPANYA PER EVITAR LLANÇAR TOVALLOLETES AL VÀTER
L’ajuntament informa que les tovalloletes humides s’han convertit en un residu molt perillós. “Quan llancem una tovalloleta humida pel vàter iniciem un problema que no veiem. Tot i que moltes són biodegradables i alguns fabricants indiquen que es poden llençar pel vàter, no s’ha de fer perquè arriben intactes a les depuradores i pel camí generen grans embussos a les canonades. Si les utilitzeu llenceu-les a les papareres, no al vàter. Més informació al web www.guixols.cat

500-tovalloletes

 

DADES DE LA MARATÓ DE DONACIÓ DE SANG A SFG
El Banc de Sang i Teixits ha aportat les dades definitives de participació a la Marató de Donació de Sang que es va celebrar el passat dissabte al Pavelló Municipal d’Esports de La Corxera.
Quatre-centes vint-i-sis persones es van acostar al Pavelló Municipal d’Esports, de les quals 391 es van fer efectives i la resta, 35 en total, varen ser oferiments de persones que en aquell moment no varen poder donar sang. Es ressalta que 112 persones que no havien donat mai sang es van iniciar en la donació en aquesta Marató i que aquesta campanya ha fet augmentar els baixos índex de sang existents al BST.

500-donacio

 

DRETS HUMANS: DEFENSA RADICAL DE LA DIGNITAT HUMANA
El Síndic Municipal de Greuges de Sant Feliu de Guíxols, Josep Rius, ha adreçat als mitjans el manifest “Drets Humans: Defensa Radical de la Dignitat Humana” emès pel Fòrum de Síndics i Defensors Locals de Catalunya amb motiu de la commemoració, el proppassat dia 10 de desembre, del Dia dels Drets Humans.
En el document es mostren especialment crítics amb la proliferació de les ideologies totalitàries, la gestió en l’acolliment de refugiats i la passivitat davant dels diversos conflictes bèl.lics que es contemplen arreu del món. Podeu llegir el seu contingut textual en el següent arxiu

500-rius

 

MICROESPAI DE CREU ROJA A RÀDIO SANT FELIU: LA SUSI
La Sussi Basar és una figura imprescindible per entendre la gestió de Creu Roja Sant Feliu de Guíxols Valld’Aro: “És la primera persona que trobes al entrar a les oficines de la seu. Darrera la finestreta, envoltada sempre de una mar de papers. Atén persones, telèfon, i incidències, talment fos una malabarista, experta, amable i avesada als imprevistos.
És la Susi, coordinadora local de Creu Roja Sant Feliu- Vall d’Aro. Va entrar a formar part de l’equip el 1982 i n’ha vist de tots colors. El proper dissabte i diumenge a les 9:30 h. Marta Costa l’entrevista en el microespai de la nostra emissora.

Desembre 3

 

FESTA DE CAP D’ANY AMB MÚSICA EN DIRECTE AL CENTRE CÍVIC VILARTAGUES
El Casal d’Avis Salvador Espriu de Vilartagues i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols organitzen una festa i música en directe per la nit de Cap d’Any amb l’Orquestra Boogie Woogie, a partir de les 11 de la nit.
El preu és de 10 euros que inclou bossa-cotilló, música en directe i una copa de cava. Cal inscripció prèvia al Centre Cívic Vilartagues. Telèfon 972 82 01 01 de 9 del matí a les 8 del vespre, de dilluns a divendres.

500-boogie

 

ACTIVITATS I CONCERTS A CAS ROMAGUÉ-CASA IRLA
– Dijous 15 de desembre, 21:00 h. : The FANTASTICS IRLASTIC BAND jam folk / country…
– Divendres 16 de desembre, 21:00 h. : KURT BAKER COMBO (USA / Madrid, power pop)
– Dissabte 17 de desembre, 21:00 h. : EL VIAJE DE ZIRYAB : EDUARDO PANIAGUA & WAFIR GIBRIL amb la col.laboració de PEDRO BURRUEZO (Músiques de cristians, musulmans i jueus de l’Espanya medieval)
– Diumenge 18 de desembre, 20:45 h. : Barça – Espanyol

500-romague

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 17 de desembreCamp de Futbol “Josep Suñer”
16,00 h. AD Guíxols B – Hostalric

Camp de Futbol de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
09,30 h. Benjamí C – Cristinenc
09,30 h. Aleví B – Bons Aires
11,00 h. Benjamí A – Quart
12,15 h. Infantil A – Lloret
14,15 h. Infantil C – Vilobí
16,00 h. Vilartagues CF – Cristinenc
18,00 h. Juvenil B – Vilablareix
20,00 h. Futbol Empreses la Pansa – Pontenc

Pavelló “La Corchera”
Club Básquet Sant Feliu
09,00 h. Junior Femení – Begur
10,30 h. PreMini Femení – Les Alzines
10,30 h. Premini Masculí A – Fontajau
12,00 h. Mini Femení – Les Alzines

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
17,00 h. C. Guíxols Futbol Sala A – Vidreres
19,00 h. C. Guíxols Futbol Sala B – Aro

Diumenge, 18 de desembre

Camp de Futbol “Josep Suñer”
12,00 h. EF Sant Feliu Femení – Vilobí

Camp de Futbol de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
11,00 h. Pre benjamí C – Palafrugell
11,00 h. Aleví A – Sils
12,30 h. Cadet C – Gironès
15,00 h. Cadet A –Les Preses

Pavelló “La Corchera”
17,30 h. Festival de Patinatge

ALTRES

Diumenge, 18 de desembre
Partit Infinit per la Marató de TV3
Pista Bàsquet Jardins Juli Garreta
Hora de 10, a 14 h.
Organitza : Club Bàsquet Sant Feliu

500-derby

 

El més llegit

I després