I després

10.000 VISITES AL THYSSEN EL PRIMER MES

Compartiu aquesta història

Quan es compleix un mes des de l’obertura, la mostra Sisley-Kandinsky-Hopper. Col·lecció Carmen Thyssen, ja passa dels 10.000 visitants. L’exposició, que es pot veure a l’Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols, ha registrat un 47 % de públic procedent de Catalunya. Cal destacar la xifra de turistes francesos, un 29% ; mentre que el públic que s’ha desplaçat d’altres punts de la península representa un 8,2 % del total. La Gran Bretanya, Alemanya i els Països Baixos, els segueixen quant a nombre de visites, segons l’Oficina de Turisme de Sant Feliu de Guíxols.
De les novetats d’aquesta segona temporada, destaca la bona acollida dels concerts gratuïts que van tenir lloc a les sales de l’exposició els dies 7, 8 i 9 d’agost, dintre de la programació de Música a la ciutat de la 51ena. Edició del Festival de la Porta Ferrada. Sisley-Kandinsky-Hopper. Col·lecció Carmen Thyssen, és una exposició amb mig centenar de peces que fa un recorregut d’un segle (des de la segona meitat del dinou fins a meitat del vint), a través de l’obra d’una quarantena d’artistes. Del paisatge romàntic a l’expressionisme i l’abstracció, les sales posen en relació la pintura nord-americana, l’europea i la catalana. La mostra també sintetitza bona part de les característiques de la col·lecció de pintura de Carmen Thyssen-Bornemisza i expressa el seu lligam amb la localitat del Baix Empordà.
L’exposició serà oberta al públic fins el 13 d’octubre al Palau de l’Abat integrat al conjunt monàstic, recentment restaurat, del monestir de Sant Feliu de Guíxols.

El més llegit

I després