I després

SOBRE LES AVARIES EN L’ENLLUMENAT PÚBLIC

Compartiu aquesta història

Arrel de la notícia sobre les apagades en diversos sectors de l’enllumenat públic de Sant Feliu que varem publicar després de la nota divulgada per l’Associació de Veïns de Tueda, en els darrers dies molts ciutadans han dit la seva a les xarxes socials aportant informació sobre els carrers en els quals els fenals no han cremat.
Tot i que l’alcalde, en la mateixa noticia, comentava que actualment una empresa-pont estava fent reparacions puntuals a l’espera de l’adjudicació a través de concurs públic que es farà en poques setmanes, en les darreres hora ha aportat, també a través de les xarxes socials, informació més concreta sobre els punts on s’han produït les diverses avaries tot dient textualment: “el cap de setmana passat, les avaries en part es van originar en dos dels quadres de llum grans de Sant Feliu: quadre de la zona de l’Av. Catalunya i quadre de la zona de Tueda.
– Avda. Catalunya, un tram de línia de 20 m soterrada dintre una de les rotondes esta cremada; per substituir aquest cablejat provisionalment s’ha passat línia area sobre la rotonda per tal de que funcioni.
– Tueda, es va detectar una caixa d’enllumenat cremada al Carrer Gravina que es creu que pot ser la que provocava la fuga; s’ha substituït. Una altra caixa cremada al carrer St. Isidre que també s’ha substituït.
Cal fer una inversió important (tot i que es podria haver fer en un temps de millor bonança econòmica), doncs els quadres elèctrics i altres elements de la xarxa ara són obsolets. Com us deia, la nova contractació ha de permetre fer aquesta inversió. Aquesta setmana s’acaba de fer el plec de contractació”.

El més llegit

I després