I després

ZONES DE SANTFE – Exposició de fotografia jove a La Capella de l’Antic Hospital

A partir d’aquest dissabte dia 18 de desembre i fins al 9 de gener de 2022, a l’espai de La Capella de l’Antic Hospital, podeu visitar l'exposició 'ZONES DE SANTFE', organitzada pel Punt Jove conjuntament amb el Museu d’Història de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Han volgut donar resposta a una petició de la joventut de la nostra ciutat que en diverses ocasions havia sol·licitat la creació d’un concurs de fotografia jove.

Compartiu aquesta història

A partir d’aquest dissabte dia 18 de desembre i fins al 9 de gener de 2022, a l’espai de La Capella de l’Antic Hospital, podeu visitar l’exposició ‘ZONES DE SANTFE’, organitzada pel Punt Jove conjuntament amb el Museu d’Història de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Han volgut donar resposta a una petició de la joventut de la nostra ciutat que en diverses ocasions havia sol·licitat la creació d’un concurs de fotografia jove.

Per conèixer quins temes resultaven del seu interès, es va endegar un procés participatiu on una cinquantena d’usuaris i usuàries del Punt Jove van anar proposant les temàtiques que els motivaven per generar una creació artística. De totes les que van fer arribar es van triar les tres que més adeptes tenien i que van resultar ser: la fotografia vintage, la fotografia dels i les joves en un espai de la ciutat, i la fotografia exposant les habilitats o talents personals.

Finalment, el tema escollit va ser joves i ciutat amb la intenció de poder mostrar, a través de les seves creacions fotogràfiques, quins espais de casa nostra els són atractius i amb quins han creat lligams; per això se’ls va demanar que acompanyessin la imatge amb una frase que fos l’expressió del significat que l’espai triat tenia per a cadascú.

El concurs, obert a joves d’entre 12 i 29 anys, va acceptar presentació d’obres els passats mesos d’abril i maig. El jurat format per dos membres de l’Associació Fotogràfica i Cinematogràfica local i un membre vinculat a l’Àrea de Joventut municipal, va emetre el veredicte el divendres 4 de juny. Amb la feina enllestida només quedava posar a l’abast de tothom el resultat d’aquest camí transitat de manera oberta i participativa que ha vinculat la joventut de Sant Feliu a les activitats ciutadanes i l’ha volgut acompanyar en el desenvolupament artístic de les seves creacions. El títol de la mostra ha estat, també, triat pels i les joves participants i esperem que després de l’estada a La Capella de l’Antic Hospital l’exposició vagi rodant per diferents espais de la ciutat que la joventut –i no només la joventut- habitualment usa: pavellons esportius, centres d’ensenyament secundari, centres cívics, la biblioteca municipal i, com no podria ser altrament, el Punt Jove.

L’horari de la mostra serà:
De dimarts a dissabte d’11 a 14 h. i de 17 a 19 h.
Diumenges i festius d’11 a 14 h.
Dilluns tancat
Especial festes de Nadal
Divendres 24 i 31 de desembre i dimecres 5 de gener d’11 a 14 h.
Dissabte 25, diumenge 26 de desembre i dijous 6 de gener tancat.

Entrada lliure i gratuïta – Aforament segons normativa Covid-19

El més llegit

I després