L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols recorda que a partir d’aquest divendres, 15 de juny les zones blaves exemptes de pagament entren en funcionament fins el 15 de setembre de dilluns a diumenge. En concret són les de la barana del Passeig, Jardins Juli Gareta i Platja de Sant Pol. Tanmateix, el pàrquing de La Corxera també entrarà en funcionament el dia 17 de juny.

Per fer la tramitació d’aparcament gratuït dels residents a Sant Feliu, podran apropar-se amb el cotxe a partir del 17 de juny al pàrking de la Corxera, per realitzar les gestions, i, concretament, a la caseta d’entrada del mateix dins l’horari de 9h. a 14h. i de 16h. a 20h.

La documentació que cal aportar és la següent:

-L’ original del permís de circulació.
-La còpia o l’original del  DNI del titular del permís de circulació.
-L’original de rebut de pagament de l’impost de vehicles a Sant Feliu de Guíxols o document bancari acreditatiu del pagament.
-La tarja del pàrking (de color blanc-  retolat el nom de Dornier) que va utilitzar l’any passat, en cas de no posseir la tarja, només es lliurarà una de gratuïta a aquelles persones que no l’han tinguda mai, la resta  hauran de pagar la quantitat de 12 euros.

Cal destacar que els vehicles  que podran estacionar en el pàrking són: els turismes, els vehicles mixtos fins a 3.500 Kg., els derivats del turisme (vehicles comercials) i els ciclomotors de tres i de quatre rodes.