I després

Wilco, La Pegatina i Macaco en concert al Guíxols Arena

Wilco ho farà aquesta nit de dilluns 14 d’agost, mentre que La Pegatina i Macaco ho faran demà en un doble concert

Compartiu aquesta història

Aquesta nit a partir de les 22h al Guíxols Arena de Sant Feliu de Guíxols, la banda Wilco estarà en concert a través del Festival Porta Ferrada.

Referents al més alt nivell de l’anomentat alt-country, els de Chicago parteixen de les seves arrels americanes, però exhibeixen un enfocament propi carregat de personalitat on conflueixen la tradició i l’avantguarda, per donar lloc a meravelles com Being There (1996), Summerteeth (1999) i, especialment, Yankee Hotel Foxtrot (2002).

La banda que completen John Stirratt, Glenn Kotche, Mikael Jorgensen, Pat Sansone i Nels Cline arribarà al Festival de la Porta Ferrada el 14 d’agost, amb el notable Cruel Country (2022) sota el braç i el seu arsenal de clàssics a la recambra. Sens dubte, una de les cites musicals més interessants d’aquest estiu: save the date.

Demà dimarts 15 d’agost serà el torn d’un doble concert. La Pegatina i Macaco seran els responsables d’omplir el mateix Guíxols Arena, també a partir de les 22h.

Al llarg d’aquests 20 anys de carrera de fons, La Pegatina s’ha convertit sens dubte en una de les bandes més internacionals del panorama estatal, i ja ha visitat més de 25 països amb el seu infal·lible directe.

El novembre del 2022 veia la llum Vuélame el corazón, l’esperat nou disc de Macaco, que parla sobre les relacions amoroses, la seva complexitat i la seva transcendència, un amor amb una diversitat tan àmplia com el ventall de col·laboradors que l’acompanya.

El més llegit

I després