I després

Voluntariat a Palamós

Compartiu aquesta història

Un any més el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Palamós i l’ONG local PROIDE, han posat en marxa la campanya per a fomentar l’activitat del voluntariat en projectes solidaris al tercer món, segons informa gironanoticies.com.
Aquesta campanya s’emmarca dins les línies d’actuació del Pla Local de Joventut i del projecte Palamós Ciutat Educadora, i compta amb el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.
L’objectiu d’aquesta proposta és el de fomentar el voluntariat principalment entre la gent jove de la vila, potenciant la seva participació activa i directa, en projectes solidaris, principalment en camps de solidaritat organitzats durant l’estiu, col·laborant amb ONG’s i en el marc dels programes de voluntariat internacional que s’impulsen a diferents països d’Àfrica i de l’Amèrica Llatina.
Els requisits necessaris que es demanen a les persones interessades a formar part d’aquest voluntariat és que tinguin 21 anys o més, està disposat a dedicar les vacances d’estiu (un mes) a participar en un camp de solidaritat del tercer món i realitzar un curs de formació destinat als cooperants.
Les persones interessades a formar part del grup de voluntaris-locals que participen en projectes de solidaritat al tercer món, poden presentar la seva sol·licitud, fins al pròxim dia 31 de gener, al Punt Jove de Palamós (carrer Santa Marta, 6); al telèfon 972 31 37 39 o bé al correu electrònic: puntjove@palamos.cat

El més llegit

I després