I després

VISITGUÍXOLS, EL WEB DE TURISME RENOVAT

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu està informant que d’aquest 12 de novembre de 2015 l’espai web turístic de Sant Feliu de Guíxols (www.visitguixols.com) s’ha renovat del tot i ja es pot consultar. S’apunta que “En aquest cas es tracta del portal que servirà com a mostra i tastet de la ciutat arreu, per competir en el mercat turístic. L’aspecte de l’espai web turístic mostra una ciutat alegre, colorista, amb una forta identitat mediterrània i pensada per ser viscuda pel turista amb intensitat i com a bon destí de vacances. Molt especialment dirigit al turisme familiar.
L’espai web de turisme està perfectament dissenyat per ser operatiu i visible en dispositius mòbils com telèfons i tauletes.
El portal visitguixols.com, promogut per l’Ajuntament a través de l’àrea de Turisme, esdevé la postal de presentació de la ciutat i els seus atractius. La primera de les imatges, que dóna pas a la resta, és “Sant Feliu de Guíxols, essència de Costa Brava”, i seguidament l’usuari a través de la navegació entra en imatges dels diferents elements promocionals com el monestir, la immersió, vela, caiac, gastronomia, família, festival de la Porta Ferrada, Sant Pol, Via Ferrada, Espai Carmen Thyssen, camí de ronda i molts altre”s.

El més llegit

I després