I després

4 INFORMACIONS ESPORTIVES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

RAÜL SÁNCHEZ ANIRÀ A UN MOTOR CAMP AMB MARC MÁRQUEZ
El jove pilot ganxó Raül Sánchez ha estat un dels vint seleccionats (16 nens i 4 nenes) per participar, amb totes les despeses pagades, en el primer Allianz Junior Motor Camp, que es farà al circuit de Rufea del 18 al 22 de novembre sota la supervisió de Marc Márquez. De les comarques gironins, només hi ha una altra corredora que és Jana Sánchez (Riells i Viabrea).
El pilot de Sant Feliu, amb només 10 anys, continua la seva espectacular progressió i s’ha tornat a proclamar campió d’Espanya de 50cc. En els propers dies actualitzarem la seva situació a tots els nivells a través de l’especialista en motor, Joan Martín, que l’any passat ja ens posava en antecedents sobre el potencial de Raül Sánchez a través de l’article que podeu consultar en aquest enllaç del nostre web: http://www.rsf.fm/campio-despanya-de-nomes-9-anys

500 RAÜL

 

EL XALOC A LA LLIGA CATALANA DE NATACIÓ AMB ALETES
El passat dissabte 7 de novembre l’Aquàtic Club Xaloc va participar en la primera jornada de la lliga catalana de natació amb aletes i memorial Sergio Manzano, a la piscina municipal de l’Hospitalet de Llobregat. Els nedadors, tot i portar només un mes entrenant, van rebaixar les seves pròpies marques i alguns es van col·locar en les posicions més altes de la classificació individual, sumant d’aquesta manera punts molt importants pel club en la classificació de lliga.

500 XALOC

 

INFORMACIÓ DEL CLUB TAEKWONDO A PUNT
Es va celebrar al pavelló de la Mar Bella de Barcelona el Campionat Infantil de Catalunya de Taekwondo modalitat Combat en el qual hi van participar més de 1.100 taekwondistes de tot Catalunya.
Guillem Pujol Muñoz, taekwondista ganxó, va participar en la categoria de nascuts el 2004 en el pes 40-43kg guanyant els quarts de final per un contundent 12-5 que li va donar pas a les semifinals que la delegació ganxona considera que mereixia la victòria i que unes equivocades decisions arbitrals van provocar que perdés el combat a dos segons del final. Va aconseguir medalla de bronze.

500 TAEKW

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 14 de novembre
Camp de Futbol “Josep Suñer”
16,00 h. Futbol empreses, La Pansa- Aeroport

Camp de Futbol de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
10,00 h. Prebenjamí A-Aro/ Prebenjamí B- Cristinenc
12,30 h. Cadet B – Cassà

Pavelló “La Corxera”
Club Básquet Sant Feliu
09,00 h. Mini A – Ceset
10,30 h. Infantil Femení – Vedruna
12,00 h. Junior Masculí- Quart
17,30 h. Senior Femení- Llagostera
19’00 h. Sots 25- Silenc

Diumenge, 15 de novembre
Camp de Futbol “Josep Suñer”
16,00 h. A.D. Guíxols B – Breda

Camp de Futbol de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
09,45 h. Benjamí B- Cristinenc
09,45 h. Benjamí C – Baix Ter
12,30 h. Infantil B – Begur
16,00 Vilartagues- Malgrat

Pavelló “La Corxera”
Club Básquet Sant Feliu
09,00 h. Junior A – La Salle
10,30 h. Cadet Masculí A – Roses
12,00h Senior Masculí- Escolapies

500 ESCOLETA

 

El més llegit

I després