I després

VISITES NOCTURNES I ESPOT DEL THYSSEN A TV3

Compartiu aquesta història

VISITES NOCTURNES
En les visites nocturnes que programa l’Espai Carment Thyssen, s’informa que per a la d’aquest dimecres, 2 d’agost, les entrades estan exhaurides i la propera que s’ha programat es portarà a terme el dia 25 d’agost.
La resta de visites són:
Dissabtes a les 11’30h
Els dimarts i divendres d’agost a les 17h
I les visites familiars dissabtes a les 18h

EL COMERÇ GANXÓ FA CAMPANYA PER L’EXPOSICIÓ DEL THYSSEN
El teixit comercial de la Ciutat, s’implica en la campanya d’espots publicitaris per promoure l’exposició temporal de l’Espai Carmen Thyssen, enguany sota el títol Un món ideal, de Van Gogh a Gauguin i Vasarely. Col·lecció Carmen Thyssen.
Aquest espot que us mostrem, se’n fa difusió a TV3 fins el dia 1 d’agost. S’ha comptat amb diversos comerciants de la ciutat que amb molta dedicació i il·lusió s’han prestat a ser prescriptors de l’exposició temporal, de manera que sense desvetllar el contingut de la mateixa ens conviden a veure-la i a gaudir de Sant Feliu de Guíxols.

No és la primera vegada que des de l’Espai Thyssen es compta amb col·lectius de la ciutat per fer accions de difusió i en aquesta ocasió s’ha comptat amb comerciants i estudiants entre d’altres, per fer una campanya de vídeos per dinamitzar l’Espai a través de les xarxes socials.

Les sinèrgies i complicitats amb el sector comercial s’estén també amb les campanyes Hotel i Restaurant amic.

 

El més llegit

I després