I després

PREGÓ DE FESTA MAJOR DEL CB SANT FELIU

Compartiu aquesta història

David Vilardebó, en nom del Club Bàsquet Sant Feliu, acompanyat d’una representació de diversos nens i nenes de les categories inferiors de l’entitat, ha estat l’encarregat de fer el pregó de la Festa Major del 2017, el contingut del qual reproduïm a continuació:

“Bona tarda ganxones i ganxons, guixolenques i guixolencs. Després de tota la vida veient el pregó des de l’altre costat, aquest cop ens ha tocat estar aquí dalt.

Aquest any el reconeixement ha estat pel Club Bàsquet Sant Feliu. Segurament perquè aquesta temporada tres equips han aconseguit el campionat de lliga, el Junior Femení, Junior Masculí “B” i el Sénior Masculí amb el seu corresponent ascens de categoria.

Tot i així, nosaltres només som una petita mostra, ja que pujar aquí dalt tots els que mereixen un reconeixement esportiu seria impossible.

I no parlem només del bàsquet, que porta uns quants anys donant moltes alegries al club i a la ciutat, sinó crec que aquest reconeixement també és per tots els clubs esportius de la ciutat que dia rere dia treballen i entrenen per assolir els seus objectius.

Cal recordar que el futbol femení aquest any ha pujat de categoria guanyant a l’última jornada, que el Club Xaloc no para de guanyar coses allà on van, el Patinatge, Twirling, Petanca, diferents arts marcials… un munt de gent que participa en curses a peu, en bici, nedant o les tres coses alhora… i molts més esports que m’estic deixant.

Amb tots aquests esportistes que tenim i que entrenen a Sant Feliu… un nou poliesportiu aniria de conya (aquí ho deixo)…

I l’esport no només es resumeix amb els esportistes. Hi ha molta gent darrera treballant i que sense ells no serien possible els èxits ni l’esport en general. Parlem d’entrenadors, preparadors físics, juntes directives i un col·lectiu amb qui a vegades no estem massa d’acord però que són imprescindibles, els àrbitres.

Ara comença la Festa Major i no deixa de ser un esport sobreviure-la, és una marató d’activitats, tant els que tenim nens, com els que no, pels grans i pels no tan grans, on posem el nostre cos i estómac a prova.

On hi ha activitats esportives, com la Cursa de Pateres o el Correfoc que no són proves gens fàcils. La que es lia amb les Pateres a la platja és brutal. A molts també ens surt el caràcter competitiu a la cursa de camells, al tir, autos de xoc…

Ahir en aquest escenari van tocar grups ganxons, només dir que tenim un tresor a Sant Feliu amb aquests grups, és bo que se’ls valori a la seva ciutat perquè realment s’ho valen. I el dia 5 tocarà de nou Quercus al Porta Ferrada. Crec que tenen Jarabe de Palo de teloners.

Bé no ho allargo més…Passeu-ho bé, gaudiu de la Festa Major, feu excessos i quan acabi, ja farem dieta i esport!

Visca Sant Feliu!”

El més llegit

I després