I després

VISITES ALS TALLERS DE 4 ARTISTES

Compartiu aquesta història

Quatre artistes de Sant Feliu de Guíxols participaran en el Dia Internacional de l’Art, organitzat per Bòlit, Centre d’Art Contemporani de Girona www.bolit.cat/blog .
Durant el cap de setmana es fan a Girona i a la demarcació diferents activitats relacionades amb l’activitat artística però en destaca la proposta de tallers d’artistes oberts, on mostraran el seu lloc de treball als assistents.
En el cas de Sant Feliu de Guíxols les visites es podran realitzar aquest diumenge, 13 d’abril, d’11-14h i 17-20h als tallers dels següents artistes:
-Josep Miralles (pintura). C/ Atzavara, 14, Urbanització Sant Amanç II.
Ana Gutiérrez (T:A:P:S:) (ceràmica). C/ Girona, 40.
Marzo Mart (escultura i gravat). C/ del Sol, 42.
Udaeta (escultura). C/ del Sol, 46.
L’efemèride commemora el naixement d’un dels artistes més emblemàtics i multidisciplinaris del renaixement, Leonardo da Vinci (15 d’abril de 1452).
L’any 2011, la UNESCO (Organització de les Nacions Unides per a l’Educació, la Ciència i la Cultura) declarava aquesta data, 15 d’abril, com el Dia Internacional de l’Art amb el propòsit d’apropar el món de les arts visuals als ciutadans.
Enguany es preveuen més de 50 participants entre entitats i artistes que organitzaran més de 60 activitats a diferents indrets de la ciutat i del territori.
Les arts visuals com l’escultura, la pintura, la fotografia, el vídeo, les instal·lacions, el dibuix, el gravat recordaran que l’art és un llenguatge proper, obert de bat a bat al diàleg. La iniciativa compta amb el suport dels Serveis Territorials de Cultura a Girona de la Generalitat de Catalunya.

El més llegit

I després