I després

Visita guiada dins ‘Connecta amb el Patrimoni’, sota el nom “Els Megàlits de l’Ardenya”

Compartiu aquesta història

El guiatge anirà a càrrec de Xavier Niell d’Atzagaia

 

El Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols organitza una nova visita guiada dins ‘Connecta amb el Patrimoni’, aquest cop sota el nom “Els Megàlits de l’Ardenya”, el guiatge anirà càrrec de Xavier Niell d’Atzagaia. Serà el proper 5 de novembre a les 8,30 h.

Ruta circular pel massís de l’Ardenya d’una durada aproximada de 3-4 hores, inclosa l’aturada per esmorzar. Dificultat alta, recomanada per adults.

A la zona del Puig Gros de Sant Feliu de Guíxols s’hi localitza una de les agrupacions megalítiques més importants del massís de l’Ardenya. Aquesta està formada per tot un conjunt de cavitats naturals formades entre blocs granítics (paradòlmens) que varen ser utilitzades com a lloc d’enterrament col·lectiu durant el neolític i l’edat del bronze (3000-700 aC). Durant aquesta sortida es podran veure alguns d’aquests monuments megalítics, també es coneixeran les troballes arqueològiques que s’hi han fet i s’explicarà com vivien i com era el món funerari d’aquestes antigues societats prehistòriques.

Dissabte 5 de novembre a les 8:30h.
Punt de trobada: Encreuament dels 4 camins, carretera de Tossa
Cal dur: Calçat adequat per caminar, roba còmoda, aigua i alguna cosa per esmorzar.
Tornada: Cap a les 12:30h. a l’encreuament dels 4 camins.
Preu: 5,00 € – 3,00 € Socis d’Amics del Museu d’Història de SFGInformació: Museu d’Història 972.821.575 | correu-e activitatsmuseu@guixols.cat
Inscripcions i pagament: Oficines del Museu d’Història – Monestir P3
Places limitades. Inscripció prèvia obligatòria

Activitat inclosa dins la campanya Som Cultura, en la seva setena edició del mes de les experiències culturals a la Costa Brava i el Pirineu de Girona, ofertes per les entitats i empreses associades al Club de màrqueting Cultura i Identitat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Som Cultura pretén estimular l’interès i el consum cultural tant dels habitants locals com dels visitants; donar a conèixer nous productes mitjançant noves fórmules i llenguatges; sorprendre amb propostes culturals innovadores, en definitiva, reivindicar el patrimoni monumental, artístic i tradicional de les comarques gironines

Inscripció oberta a partir del 22 d’octubre de 2022.

El més llegit

I després