URGENT
I després

Visita guiada a l’exposició-homenatge a Josep Lois, aquest dissabte al matí

Aquest dissabte 19 de febrer hi haurà una visita guiada a l'exposició de fotografia en homenatge a Josep Lois i Clemente, ubicada a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte 19 de febrer hi haurà una visita guiada a l’exposició de fotografia en homenatge a Josep Lois i Clemente, ubicada a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Tindrà lloc a les 11 del matí i comptarà amb la presència de Ma Dolors Bahí Bofill, vídua de Josep Lois; els fotògrafs de l’AFIC de Sant Feliu Jordi Gallego i Josep Vidal; i la regidora de Cultura, Núria Cucharero, amics personals de Lois.

Josep Lois va ser el president de l’Associació Fotogràfica Cine Club Bahía de Palamós i membre de l’AFIC, l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Sant Feliu de Guíxols.

Al capdavant de l’Associació Fotogràfica, Lois va potenciar activitats com el curs de fotografia o l’exposició anual dels associats. Era un apassionat de la fotografia i la seva tasca va tenir reconeixements nacionals i internacionals, a més de crear un impressionant fons fotogràfic.

I després