I després

Visita guiada a la nova exposició que repassa l’evolució de la societat ganxona dels darrers dos segles

La visita és gratuïta però cal inscripció prèvia ja que l'aforament és limitat

Compartiu aquesta història

El Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols organitza una visita guiada a la nova exposició de llarga durada que té lloc a l’Antic Hospital i que porta el nom d’’Una societat canviant’.

La mostra explica l’evolució de la societat de Sant Feliu en els darrers 200 anys i la seva finalitat és fer reflexionar i entendre als visitants el món global des d’un estudi de la nostra ciutat que abasta els segles XIX i XXI.

Aquesta exposició està dividida en quatre àmbits: una badia plena de vaixells, la societat industrial, la Costa Brava i les famílies de Sant Feliu. També s’hi pot veure el paper de les dones en la construcció d’aquesta història. A la mostra s’utilitzen diferents tecnologies que fins ara s’havien fet servir de manera puntual.

La visita guiada, que és gratuïta, serà el proper 12 d’agost a les 8 del vespre al primer pis de l’Antic Hospital. L’aforament està limitat a 25 persones i s’ha de fer inscripció prèvia per participar-hi. Es pot fer presencialment a la recepció de l’Antic Hospital, trucant per telèfon al 972 821 575 i al 660 64 97 27, o enviant un correu electrònic a activitatsmuseu@guixols.cat. També hi ha prevista una segona visita guiada, en aquest cas pel proper dia 26. Les inscripcions també estan obertes. L’exposició es pot visitar de dilluns a diumenge d’ 11 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

Entre altres activitats que organitza el museu aquest estiu s’inclou una visita guiada en castellà a Monestir de Sant Feliu, que es farà en llengua castellana, el proper 19 d’agost a les 6 de la tarda.

El més llegit

I després