I després

Visita al refugi del Puig i Niu de Metralladores a través del Programa ‘Àngel Jiménez de Memòria Democràtica de Sant Feliu de Guíxols’

Donat l’èxit de la primera edició d’aquesta visita guiada inclosa dins el cicle ‘Connecta amb el Patrimoni’, i a petició dels usuaris, s’ha decidit programar una nova data per poder donar cabuda a totes aquelles persones que, per la lògica limitació d’aforament, no van poder-hi assistir.

Compartiu aquesta història

Donat l’èxit de la primera edició d’aquesta visita guiada inclosa dins el cicle ‘Connecta amb el Patrimoni’, i a petició dels usuaris, s’ha decidit programar una nova data per poder donar cabuda a totes aquelles persones que, per la lògica limitació d’aforament, no van poder-hi assistir. Serà el proper dissabte 2 d’abril a les 11,00h del matí. El punt de trobada l’Antic Hospital – Museu d’Història.

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols s’acaba d’integrar a la Xarxa d’Espais de Memòria Democràtica de Catalunya com a titular d’espais patrimonials vinculats a la Guerra Civil i a les víctimes de la repressió. Es visitarà una part destacada d’aquest patrimoni: el refugi de població civil del carrer Penitència -amb guiatge a càrrec d’Isidre Ribera-, i el niu de metralladores del Turó dels Guíxols –amb guiatge a cura de Josep Maria Vicens-.

Preu: 4,00 € entrada general – 2,00 € Socis d’Amics del Museu d’Història de SFG. Inscripció oberta fins el 31 de març.
Informació i inscripcions: Museu d’Història – Seu de l’Antic Hospital 972.821.575. Horaris: de dimarts a dissabte de 11h a 13h i de 17h a 19h – diumenges i festius de 11h a 14h – Dilluns tancat.
Aforament limitat a 20 persones – Inscripció prèvia obligatòria.
Punt de trobada: Vestíbul de l’Antic Hospital.

El més llegit

I després