Recordem que fa uns dies es va celebrar el judici a la mossa d’esquadra de la caserna de Sant Feliu de Guíxols acusada de posar multes de trànsit per revenja, Saray Pastor Garcia, va assegurar que va aturar i sancionar el conductor perquè incomplia les normes de circulació i no perquè tinguessin cap enemistat anterior.

Segons l’acusació pública la mossa va denunciar, per afers de trànsit, fins a tres vegades un cambrer de la discoteca Ático de Platja d’Aro que treballava amb el seu xicot i amb el qual s’havien discutit. Aquest cambrer  va rebre tres multes i alguna d’elles quan sembla ser que es trobava a Saragossa. Així ho va denunciar i afers interns va obrir una investigació per esclarir el cas i es va fer l’acusació per un pressumpte delicte continuat de falsedat de document públic amb demanda de 5 anys de presó a més d’una indemnització de 7.200 euros ja que, segons el fiscal, hauria utilitzat el TIP –número d’identificació– d’un altre agent per entrar a la base de dades de la policia i aconseguir les dades del cambrer.

La mossa va declarar que tot havia estat “pura coincidència” com podeu comprovar en aquest video editat al Diari de Girona en el qual intervenen la mossa i el cambrer.