I després

VIA LLIURE A LA FIBRA ÒPTICA A SFG

Compartiu aquesta història

A molt curt termini Sant Feliu de Guíxols podrà comptar amb la fibra òptica, un avenç indispensable en l’actual època de les noves tecnologies a través d’aquest conductor que multiplica la velocitat amb què comptem actualment per a la transmissió de dades.
La xarxa de distribució que únicament s’instal·lava a les ciutats, està a punt d’arribar a nuclis més petits, la qual cosa permetrà gaudir de més serveis i velocitat al temps que reportarà la possibilitat a les operadores d’oferir més productes i serveis als usuaris.
A l’ajuntament de Sant Feliu ja s’ha entrat la demanda de procedir a la instal·lació de la nova xarxa per a particulars de la qual, en el Ple Municipal Ordinari del mes de març, la regidora Dolors Ligero aportava alguna informació.
Ligero declarava a la nostra emissora que “en el conveni entre l’Ajuntament i la companyia telefònica el que falta és que de la fibra òptica, a més dels particulars, també se’n puguin beneficiar les empreses. Atès que això té diferents graus de velocitat, el nostre desig és que la de Sant Feliu, sigui de molt alta per tal que les empreses tecnològiques es puguin instal.lar en el municipi amb garanties d’un servei potent, continu i de qualitat, i això és el que s’està proposant per part nostra. De tota manera, com a mínim els usuaris particulars ja la tindran assegurada”
En la proposta de l’empresa només s’especifica renovar les línies però no fer altres inversions en obres i la intenció és substituir les antigues línies telefòniques per fibra òptica aèria i grapada a les façanes.
De fet el permís per iniciar la instal.lació ja s’ha concedit i el que demana l’Ajuntament és una ampliació del conveni per tal de donar cobertura a les empreses que ho requereixin o que es vulguin insta.lar a Sant Feliu.

El més llegit

I després