I després

VI Paperantic i XII Iecsalis obren les fires de Sant Feliu aquest cap de setmana

Compartiu aquesta història

Sant Feliu s’enfira un any més per rebre tots els col·leccionistes i visitants curiosos que s’acostin a Sant Feliu de Guíxols per trobar-hi aquells objectes de col·leccionista que només es poden localitzar en aquests esdeveniments temàtics poc habituals a la nostra zona.

Aquest dissabte se celebra el VI Paper Antic a la Rambla Vidal i diumenge continuarà amb la Fira-mercat d’antiquaris i brocanters XII IECSALIS al Passeig del Mar amb tota mena d’objectes.

El regidor de comerç Juanjo Garcia Cañadas assenyalava que es continua amb la intenció, des de la seva àrea, d’allargar la temporada i d’evitar que es propiciï un vuit entre el final d’agost i l’entrada del setembre. Aquestes fires asseguren la concentració de visitants que venen a Sant Feliu atrets per la oferta dels diversos certàmens per la qual cosa no només es mantenen les ja consolidades sinó que s’incrementa l’oferta amb altres com les novetats d’enguany que són: Giroscopi i Scrapmaniàtics.

Es podran trobar, doncs, des de discs de vinil passant per objectes de paper de tota mena, mobles antics per completar la decoració de la llar, joguines de la infantesa i fins i tot cotxes d’ocasió. A més, hi haurà exposicions, concerts i taller per a tots els gustos i totes les edats.

La resta de fires programades són: XXIX Fira del dibuix, XIII Mercadisc, XIII Jocantic, III Fira Mediterrània de patchwork i XII Autocasió.

 

El més llegit

I després