Presentació de l’Espai Nadó a Santa Cristina d’Aro

Segons informa el DDG, la Regidora de l’Àrea d’Igualtat, Carme Soler, va donar dimecres la benvinguda a tots els nadons nascuts a Santa Cristina d’Aro durant els darrers 3 mesos. Durant l’acte la tècnica d’igualtat va presentar l’Espai Nadó, un servei que si bé ja s’havia iniciat fa 3 anys enguany incorpora algunes novetats. A partir d’ara l’Espai Nadó de Santa Cristina d’Aro es realitzarà els dimecres al matí i anirà dirigit a totes aquelles famílies del municipi amb nadons de fins a 1 any o durant el darrer trimestre d’embaràs. Les activitats tindràn lloc al Punt d’Igualtat i estarà dinamitzat per Anna Albiol, una professional amb experiència en la conducció d’espais familiars. El Punt d’Igualtat també ofereix a les famílies del municipi el Servei Local d’Orientació Familiar, el qual consta de l’ Escola de mares i pares, àvies i avis i d’un servei d’atenció individualitzada dirigida a famílies amb infants de fins a 18 anys.
Aquests serveis compten amb el suport de la Diputació de Girona. En finalitzar l’acte la regidora ha obsequiat cada família amb una bossa feta a mà per un grup de dones en benefici de la Fundació de la Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica (Oncolliga).

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació