I després

Sant Feliu arran de mar l’espectacle audiovisial d’en Sé aquest divendres al Mercat

Compartiu aquesta història

Aquest divendres, a les 10 del vespre, a la plaça Mercat de Sant Feliu, el cantautor (Josep Andújar) torna a oferir el seu concert audiovisual, Sant Feliu arran de mar que incorpora a l’escenari una pantalla on es projecten imatges referides a diversos àmbits i personatges però especialment al mar i concretament al litoral guixolenc.

És habitual contemplar fotografies del Sant Feliu de principis del Segle XIX, cedides per a l’ocasió per l’Arxiu d’Història de la Ciutat, pertanyents a diverses col·leccions així com el repàs a personatges, notícies, anècdotes i fets esdevinguts a la Ciutat al llarg dels darrers cent anys amb aportacions, també, de particulars..

Els blocs de fotos antigues, a les que el cantautor hi posa banda sonora en directe, és principalment la badia, les seves activitats pesqueres, de lleure i els banys de can Rius. Tot i això, per no repetir-se, ha fet una tria de fotos, reduint la quantitat per tal de diversificar l’espectacle amb altres que no tenen res a veure amb Sant Feliu però que sí que il·lustren les seves cançons inspirades en aquest entorn.

Aquest concert anual, de senzilla posada en escena. està patrocinat per l’Ajuntament de Sant Feliu i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tossa de Mar que aporta la pantalla, les cameres que fan projeccions intermitents en directe i dos tècnics de la Televisió de Tossa.

Aquesta és la darrera aparició de la temporada estiuenca del cantautor a Sant Feliu que aquest estiu ha omplert espais con el passeig de Sant Pol, la plaça de l’Estació de Tueda, el far del port o El Salvament en les seves actuacions, està preparant nou disc on continuarà enregistrant les seves composicions carregades de situacions evocadores inspirades en el mar que ens toca tant de prop.

El més llegit

I després