I després

VALORACIÓ DE LA FESTA MAJOR 2018

Compartiu aquesta història

Aquest passat 4 d’agost es va donar per oficialment finalitzada la Festa Major de Sant Feliu. El regidor d’esdeveniments de la ciutat, David Oliveras, explica que ha estat un “èxit” amb una de les festes majors “més completes que hi ha hagut” i convertint-se també en una de les de “més afluència”.
Oliveras ha destacat la varietat de les activitats que n’han format part com ara la proposta solidària Oncocursa, que va servir per recaptar fons per l’Oncolliga.
També ha donat valor al pregó multitudinari que aquest any ha anat a càrrec del Centre Excursionista Montclar.

Entre les diverses activitats també hi havia el bateig dels nous gegants de la ciutat, els correfocs o el castell de focs artificials, a més de les activitats de les associacions juvenils de la ciutat. Hi han hagut novetats com el toro mecànic, a més de la ja consagrada cursa de pasteres.
Oliveras ha recalcat la integració de la Festa Major amb el Festival de la Porta Ferrada proposant, ambdues, activitats variades i complementàries però sense solapar-se.

El regidor ha agraït els esforços dels treballadors de les diferents àrees del consitori, amb els quals hauran de fer una valoració tècnica per encarar la festa del proper any, comptant alhora amb les diverses entitats locals.
“Podem dir que ja hi ha coses tancades” de cara a l’any que ve, com ara un grup “de molta volada” sobre el qual no pot donar més detalls.

Una activitat que va associada a la Festa Major i que encara no ha tingut lloc és la Milla Popular, que està prevista pel proper dissabte 11 d’agost al Passeig del Mar davant l’ajuntament. Cal inscriure’s 1 hora abans al mateix lloc.

El més llegit

I després