I després

VALORACIÓ DE LA FESTA MAJOR 2016 DE SFG

Compartiu aquesta història

Els regidors d’Esdeveniments de Ciutat, Geòrgia Linares, Laura Serrano i David Oliveras, han valorat “molt positivament”, a través d’una nota, tots els actes de la Festa Major ganxona i les modificacions efectuades.

Activitats que van des del passat 29 de juliol, amb la recuperada Caminada Nocturna, passant pel Pregó 2016, enguany a càrrec de Creu Roja, acompanyats de la cercavila de la Colla Gegantera; el tradicional correfoc dels Diables de Pere Botero; la cercavila amb Percussió Ganxona; els focs artificials, amb una empresa nova, Pirotècnica Valenciana Llanera, totes les actuacions musicals i balls de nit, així com els espectacles per a la mainada. També, la celebració dins el marc de la Festa Major, de la sisena rua de Carnaval a la fresca que va aplegar una àmplia participació de colles locals i multitud d’espectadors.

Els regidors agraeixen públicament la tasca realitzada per totes les entitats i associacions locals per la bona marxa de la Festa Major, així com també al Consell Local de Joves per la seva implicació i per les activitats programades que van acollir un gran nombre tant de participants com d’espectadors, com és, per exemple, la vuitena Cursa de Pasteres, que va posar fi a la setmana de la Festa Major.

També es subratlla que el bus especial es va omplir tant en els trajectes d’anada com en els de tornada durant la nit dels focs, després que es decidís reforçar la freqüència de pas a cada mitja hora.

El més llegit

I després