I després

Unes 200 persones assisteixen a la xerrada d’en Tomàs Molina al Museu de SFG

Compartiu aquesta història

El passat dissabte 25 de febrer, el periodista i meteoròleg Tomàs Molina, va fer una xerrada sobre Els Secrets de la meteorologia a la Sala d’Actes del Monestir de Sant Feliu de Guíxols.

Amb un llenguatge molt assequible i entenedor i amb un punt de comèdia, el mediàtic periodista ens va introduir en els aspectes més bàsics per entendre el complex món del temps i la dificultat que tenen els científics d’aquesta disciplina per intentar predir, el més exacte possible, el temps que farà en els propers dies.

Els Amics del Museu han agraït públicament la bona disposició d’en Tomàs Molina, per la seva presència, i la col·laboració de la Rosa Maura que va fer d’intermediària i així com l’Angelina Ginesta i les Aules de la Gent Gran, per haver-los-hi ofert aquesta xerrada.

La propera activitat programada per l’Associació d’Amics serà el dissabte 24 de març al matí, amb la visita guiada al nucli antic i al Museu de la Nina de Castell d’Aro.

Per més informació: Tel. 972821575 / A/e: amicsmuseu@gmail.com / http://amicsdelmuseudesfg / www.facebook.com/Amicsmuseu

 

El més llegit

I després