I després

Ja s’han redactat les bases per a la concessió del bar de l’interior del Tinglado de SFG

Compartiu aquesta història

La setmana passada es va signar el decret que conté les bases per a la concessió del bar del Tinglado de port de Sant Feliu de Guíxols al qual hi podran optar totes aquelles persones que hi estiguin interessades.

La contenció econòmica provocava que aquest museu d’interpretació de l’antic tren de Sant Feliu restés tancat per falta de personal i és per això que l’Ajuntament demana en aquestes condicions quelcom més que una persona que regenti el nou bar habilitat en aquell espai.

La persona que es faci càrrec d’aquest establiment haurà d’assumir altres funcions que permetran que, a més del bar, hi hagi un servei assegurat pel que fa a l’obertura de la nau per acollir als visitants, gestió del tram final del carril-bici tenint cura de les reserves i de fer paquets per als usuaris. I pel que fa a la part d’exposició, fora de les hores de visita, podrà disposar de l’espai museístic per tal habilitar-hi una terrassa interior, fer-hi concets i altres activitats.

Segons declaracions de l’alcalde, Joan Alfons Albó, a la nostra emissora, amb aquesta figura es garanteix l’obertura de l’espai per oferir-lo als visitants i ciutadans al temps que, per a l’Ajuntament, no suposarà una càrrega econòmica, ans al contrari, atès que hi haurà un cànon d’ús i s’ingressaran diners..

En aquest redactat hi han intervingut directament tan el vicealcalde, Pere Albó, com l’exgerent de les Vies Verdes, Emili Mató i, un cop adjudicat, es posarà tot en funcionament aconseguint que, juntament amb l’edifici del Salvament, s’ampliï l’oferta i s’aconsegueixi donar un pas més per estendre el museu per tota la part baixa i fent un pas més endavant per complementar la important oferta que s’està gestant en el Monestir.

El més llegit

I després