El Butlletí d’Informació Municipal #Guíxols ha publicat en la seva darrera edició del mes de març una entrevista amb la ganxona Sandra Ramionet, nominada als Òscars pel curtmetratge “Timecode”.

Sandra Ramionet ha estudiat cinema i s’ha especialitzat en so a l’Escola de Cinema i Audiovisuals de Catalunya i actualment treballa com a tècnica de so i microfonista en projectes cinematogràfics. Ha treballat en llarg metratges com “Un dia perfecto” de Fernando Léon de Aranoa, “100 metros” de Marcel Barrena, “Contratiempo” d’Oriol Paulo. També en sèries com “Sé quien eres” de Telecinco i en curtmetratges premiats com “El Corredor” guanyador d’un Gaudí i un Goya, “En la azotea” seleccionat per al Goya i el Gaudí, i “ Timecode” guanyador de la Palma d’Or, el Gaudí i el Goya i seleccionat als Òscars.  

La nominada declara que de ben petita li agradava la fotografia i que quan veia un rodatge tenia clar que en volia formar part i es va interessar de quin era el camí a seguir, fins que ha arribat a ser tècnic de so, controlant els nivells i aguantant la perxa en el rodatge i, posteriorment, en la postproducció.

En el rodatge de “Timecode” hi va fer de microfonista. És un projecte de l’Escola de Cinema de Reus, que, conjuntament amb la nominació a la Palma d’Or, el Gaudí i el Goya, considera que poden poden ajudar a obrir moltes portes a tota la gent de l’equip. També ha participat en altres curtmetratges premiats recentment com “En la azotea” amb el gironí Damià Serra.