I després

UNA FUITA D’AIGUA NEGA EL CARRER SANT DOMÈNEC

Compartiu aquesta història

Aquest dimarts 12 de setembre, vora el migdia, s’ha rebentat una canonada de subministrament d’aigua potable al carrer Sant Domènec de Sant Feliu de Guíxols, en el tram que va des del carrer Major i Rutlla, una important avaria que ha provocat que la zona afectada quedés totalment negada, oferint l’aspecte que mostra la fotografia.

Després de rebre l’avís, s’hi han desplaçat Bombers, Policia Local, tècnics d’Aqualia, Brigada i Gas Natural (per comprovar que l’aigua no hagués afectat cap canalització de gas).

La vorera ha quedat aixecada per la força de la pressió de l’aigua a l’alçada de bar Lawyers i, després que s’evacués l’aigua acumulada en el vial, operaris de la companyia d’aigües han començar a restaurar el tram afectat.

A finals del mes de febrer es varen iniciar les obres de reurbanització del carrer Sant Llorenç i, posteriorment, les del carrer Sant Antoni, en els trams que van des del carrer Major fins el passeig, que varen continuar de forma simultània i que es varen finalitzar a les portes de l’estiu. Aquestes obres formen part d’un pla de reurbanització dels quatre carrers de l’àmbit que desemboquen al passeig del mar, que també contemplen les dels carrers Sant Domènec i Creu, en aquest cas en els trams que arrenquen des del carrer de la Rutlla, que s’iniciaran properament i on es contempla la instal.lació de nous serveis, com els de subministrament d’aigua.

Malgrat que les obres ja estava previst que es tiressin endavant després de les de Sant Llorenç i Creu, la proximitat de la temporada turística va aconsellar que es traslladessin a la tardor per no incidir negativament en els negocis del centre ni a la vialitat dels carrers de la zona.

El més llegit

I després