I després

Una estudiant de l’INS Sant Feliu rep un premi pel seu Treball de Recerca

El guardó l'han rebut 11 alumnes més de la comarca i està atorgat pel Consell Social de la UdG

Compartiu aquesta història

Martina Ize Ortega, estudiant de segon de Batxillerat de l’INS Sant Feliu, ha obtingut un premi pel seu treball de recerca, un reconeixement atorgat pel Consell Social de la Universitat de Girona. El premi consisteix en 500 euros que es divideixen entre l’alumna, la tutora i el centre.

Amb aquest guardó es pretén promoure i potenciar la recerca entre els joves en un àmbit de proximitat entre l’ensenyament secundari i la UdG. La Martina ens explica en què ha consistit el seu treball, que s’ha centrat en un efecte social basat en les persones que es subestimen i les que es sobreestimen i on ha fet també un experiment social amb alguns alumnes del centre.

La Martina ens explica que es va interessar per aquesta temàtica en una conversa familiar en la qual varen parlar dels experiments socials. L’alumna es mostra molt contenta per haver rebut el reconeixement i també agraïda amb la seva tutora pel suport.

En total han estat 11 els alumnes de diversos centres de la província els que han rebut aquest reconeixement. L’entrega de premis es va fer ahir a la tarda a la Universitat de Girona.

El més llegit

I després