I després

Una butlleta segellada a Sant Feliu rep 322.541 euros de l´Euromillones

Compartiu aquesta història

Segons informa el DDG, un afortunat que va segellar la seva butlleta de l’Euromillones a l’estanc que hi ha al número 38 de la rambla Antoni Vidal de Sant Feliu de Guíxols ha resultat agraciat amb un total de 322.541,20 euros, corresponents al segon premi del sorteig (cinc números i una estrella). Un dels responsables de l’establiment, Carles Samsó, ha explicat que és el primer premi que reparteix i que encara desconeixien, ahir, si l’aposta de la butlleta era gran o petita. En principi, ?creuen que “és de poc import”. El que sí coneixien a l’estanc és que l’aposta fou automàtica, és a dir, que no la va fer el jugador sinó que la va fer la màquina.
Els responsables de l’establiment estaven molt satisfets que hagin pogut donar aquest premi, si bé desconeixen qui pot ser l’agraciat; de fet, la Rambla és molt concorreguda i molta gent s’hi para.
L’Euromillones és un joc d’apostes que es juga a Àustria, Bèlgica, Espanya, França, Irlanda, Luxemburg, Portugal, Regne Unit i Suïssa. Del segon premi, a més del segellat a Sant Feliu, hi ha tres afortunats més a l’Estat espanyol: a Madrid, Mogán (Las Palmas) i la Robla (Lleó). Un primer premi va tocar a València.

El més llegit

I després