I després

Una avaria a un transformador deixa part de SFG dues hores sense llum

Compartiu aquesta història

Un cable soterrat d’un transformador situat a l’avinguda Catalunya de Sant Feliu de Guíxols es va desconnectar la nit del passat dilluns i va causar una avaria que va deixar sense llum, a estones, part del barri de Vilartagues durant dues hores. L’avaria va tenir lloc a dos quarts de dotze de la nit. La interrupció del flux va causar un curcircuit en els cables aeris i les espurnes van alarmar els veïns, que van avisar la policia local i els Bombers de la Generalitat.
Els efectius d’emergències van perimetrar la zona per evitar que ningú s’acostés al transformador i van alertar Endesa, que es va fer càrrec de l’avaria. L’empresa va donar per reparada la incidència, que va afectar cap a un miler d’abonats, a dos quarts de dues de la matinada de dimarts.
La fallida del subministrament elèctric va fer apagar-se els llums dels domicilis i també l’enllumenat públic. El senyal digital de televisió també es va veure afectat un cop els domicilis van recuperar el corrent, però Endesa va deslligar-ho de l’avaria. (DDG).

El més llegit

I després