I després

Un espectacle de cercavila itinerant amb Girafes donarà inici divendres, a la 7a Edició de la Fira del Conte

Compartiu aquesta història

(Imatge promocional de l’espectacle “Girafes”)

Atenció, notícia de darrera hora: per motius aliens a l’organització, el programa de la Fira del Conte 2022 té dos espectacles que no es podran realitzar:

Els dos corresponen a dissabte 11 de juny, i són els següents:

 • *”En Floc i la Taca….”, previst a les 11h del matí a l’Hort del Rector –Monestir. Narració de contes per a tots els públic. [Queda suspès]
 • *Activitat al cementiri. “Contes i altres històries de nit. A les 23,30 h. Contes per a adults (a partir de 18 anys). Bruixes i dones fosques. [També queda suspès]

Serà el tret de sortida d’una trentena d’activitats de caire lúdic i familar, reunides en un cap de setmana que comença divendres tarda, i finalitza diumenge al vespre. Es viurà una immensa programació plena de detalls, molt acurada, que farà de Sant Feliu de Guíxols la capital de les rondalles, les històries, les fantasies i els contes. Com en altres ocasions, la fira té com a fil conductor el fet d’explicar històries a joves, però també a adults.La fira, com a tal, tindrà parades de llibres, il·lustradors i artesania relacionada amb el món del conte i la fantasia.

Si bé el programa és interessantíssim de principi a final, us suggerim algunes propostes imprescindibles per gaudir al màxim d’aquesta gran celebració (recordeu que teniu a www.guixols.cat/conte totes les activitats d’aquest certamen).

 • Inaugural: la Fira del Conte sol començar amb una gran celebració, lluïda i ambiciosa. La pandèmia va fer els seus estralls però la postpandèmia ens fa agafar les coses amb més força. I serà el divendres 10 de juny, a les 20.00, amb cercavila de Xirriquiteula Teatre, amb Girafes, començant al Monestir.
 • Tallers de Contes, fira, contacontes, rondalles: Al llarg de la celebració tindrem molts moments per als tallers i per escoltar grans professionals, com l’Assupta Mercader, explicant contes. La cara de bocabadats que fan els nens no té preu! No us ho podeu perdre. Alguns d’ells són en anglès.
 • Espectacle itinerant: amb la Llebre i la Tortuga (Grup de Teatre Nu). Serà el dissabte a les dotze del migdia.
 • Teatre Professional, amb Laika. De la mà de la mateixa companyia que farà l’espectacle inaugural (Xirriquiteula Teatre) arriba “Laika”, en aquest cas al Teatre Auditori Narcís Masferrer.
  No us podeu perdre aquest espectacle familiar, que forma part de l’escena professional de Sant Feliu. Les entrades s’agafen a l’Oficina de Turisme o al web guixols.cat/teatre
 • Espectacles de Nit de mar i de por: dues propostes per a la nit de dissabte. Una, a les 22h, davant de mar: La Industrial Teatrera ompliarà l’amfiteatre mariner del racó de Garbí (platja de Sant Feliu) amb “Herència”, un show de mim i clown, que no us deixarà indiferents.
 • Propostes de diumenge: El certàmen Explica’m enfilarà la seva darrera jornada amb tallers, i un seguit de propostes de diumenge impressionanst. En destaca una obra de teatre, Jet Lag, a les 12h a la plaça del Puig (Cia Iluya).
 • La Fira comença amb un espectacle itinerant, i és normal que també hi acabi. La companyia “Campi qui pugui” porta l’espectacle Cacos, des de la Rambla del Portalet fins a la Rambla. Un granissat i orxata final servirà per acomiadar la setena edició.

Com es pot comprovar, un cap de setmana impressionant ple d’activitat, fantasia, i detalls singulars. Tota la informació, amb horaris detallats i propostes, a www.guixols.cat/conte

 

El més llegit

I després