I després

L’Aquàtic Club Xaloc: Campions de Catalunya i de la Lliga Catalana

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge en dues jornades de matí i tarda es va celebrar a la piscina del complex esportiu municipal La Corxera de Sant Feliu de Guíxols, el Campionat de Catalunya de Natació amb Aletes i Velocitat en Immersió.

105 nedadors/es de 4 clubs de Catalunya van competir en les categories d’infantil, cadet, júnior i sènior en les diferents disciplines de la natació i amb diferents distàncies, des de 25 a 1.500 metres en superfície, de 25 i 50 metres apnea i 100 i 400 metres escafandre.

Segons explica el president del club Aquàtic Xaloc de Sant Feliu de Guíxols, Josep Mª Esteva, “després de molts anys el club ha quedat campió de Catalunya per puntuació amb tots els nedadors/es que hem aportat, i també hem doblat la primera posició en la Lliga Catalana de natació amb aletes, per tant, hem aconseguit un doble triomf”.

El Club ganxó continua amb la seva actitud guanyadora formant un equip amb moltes ganes de treballar, i que ja s’està preparant pel que serà el Campionat d’Espanya de natació amb aletes 2022 els propers 2 i 3 de juliol.

El més llegit

I després