I després

UN VEHICLE ES PRECIPITA A L’AIGUA AL PORT DE SFG

Compartiu aquesta història

Un home de 29 anys de Sant Feliu va morir ofegat ahir a la tarda en precipitar-se amb el seu vehicle a les aigües del port de Sant Feliu, en el llindar de la zona pesquera amb les instal·lacions del Club Nàutic. Prèviament,, el conductor havia lliurat el seu DNI a un noi magribí que estava pescant perquè l’identifiquessin.

Una persona que es trobava a la zona va donar l’avís trucant al 112 pels volts de les 16:30 h. i pocs minuts més tard hi van fer acte de presència els Mossos d’Esquadra, Policia Local, Bombers de la Generalitat, el SEM i, posteriorment el vaixell de Salvament Marítim, però el vehicle ja feia estona que s’havia enfonsat. Per part de l’Ajuntament l’alcalde, Carles Motas, el regidor Joaquim Clarà i el cap de la Policia local, Josep Miñarro, també s’hi varen personar per seguir les operacions.

Es va donar avís als submarinistes, que s’havien de desplaçar des de Cerdanyola i Sabadell que a les 19:15 h. després d’algunes dificultats, varen poder extreure el cos del conductor del vehicle fins el vaixell de Salvament Marítim a l’espera de l’arribada de la comitiva judicial per fer l’aixecament del cadàver.

L’empresa Mirfer va posar a l’abast de l’operatiu un camió grua per extreure el vehicle, operació que va finalitzar a les 20:00 h. per, posteriorment, traslladar el vehicle al dipòsit municipal.

El més llegit

I després