El proper dilluns 15 de gener s’iniciaran les obres de pavimentació de la Plaça del Mercat de Sant Feliu de Guíxols. La intervenció consisteix a substituir l’actual paviment de sauló per una nova capa de sauló compactat i una altra de sauló sòlid, barrejat amb formigó, per tal d’assolir una superfície de sorra compacta.

L’actuació posarà fi a les problemàtiques de basses i mal accés que obstaculitzaven l’activitat de les parades. Aquesta solució ja s’ha utilitzat amb èxit en diferents indrets de Sant Feliu, com pot ser la parada de Taxis.

La nova pavimentació comportarà un nou sistema de recollida d’aigua, ja que la infraestructura que s’adoptarà no en permet el drenatge. També es deixaran preparades les connexions soterrades per poder endollar els equips tècnics de les activitats que es realitzin a la plaça, tal com hi ha a la Rambla Vidal.

A banda de la nova pavimentació, s’adequaran dos dels tres accessos per a vianants a l’aparcament subterrani de la Plaça per evitar-ne la inundació en els casos de pluges intenses. L’arranjament consistirà a alçar dos esglaons de cadascuna de les escales.

La durada estimada de les obres és d’aproximadament cinc setmanes. Durant la seva execució les parades exteriors del Mercat Cobert seran reubicades al Passeig del Mar, davant de l’Ajuntament. També quedarà afectat el Mercat setmanal durant els diumenges 21 i 28 de gener, una part del qual serà situada al Passeig del Mar i l’altra a la Rambla Vidal.

 

Les obres han estat adjudicades a l’empresa MIRFER SA per un cost de 45.085,81 euros (IVA inclòs