I després

RESULTAT DEL 2n GRAN SORTEIG DE NADAL DE CPD’A

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge 7 de gener a les sis de la tarda ha tingut lloc la tria de les tres butlletes afortunades amb algun dels premis previstos en la segona edició del Gran Sorteig de Nadal de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, la proposta de dinamització comercial del municipi en motiu de les festivitats nadalenques. L’acte final s’ha realitzat a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, a càrrec del regidor de Promoció Econòmica, Maurici Jiménez; i de l’alcalde, Joan Giraut; en un acte obert al públic i davant de notari, per certificar la validesa de la tria entre les més de 25.000 butlletes participants -totes dipositades en un bombo de grans dimensions-, provinents de més d’un centenar de comerços locals adherits a la campanya.

L’afortunada amb el Primer Premi, consistent en un cotxe model Toyota Aygo i també en milers d’euros en regals que conté en el seu interior (aportats pels comerços i serveis que hi participen) ha estat Elisenda Carrera d’Aiguafreda, amb el butlleta número 11.765 lliurada a la Llibreria G94. El Segon Premi, format per una bicicleta elèctrica i un conjunt de regals ha recaigut en Sandra Vergeli de Platja d’Aro, amb la butlleta número 6.770 lliurada a Regal d’Aro. El Tercer Premi, consistent en un cap de setmana al municipi i també un conjunt de regals, correspon a Catalin Capraru de Palafrugell amb la butlleta número 21.793 lliurada a la sabateria infantil Passets.

Del 2 de desembre de 2017, tot coincidint amb l’Encesa de Llums de Nadal al municipi, i fins al passat 5 de gener d’enguany jornada de la Cavalcada de Reis, tothom que comprava per un valor mínim de 20 euros en algun del centenar de comerços i serveis del municipi adherits a la campanya podia desar una butlleta de participació amb les seves dades personals a les urnes distribuïdes en els mateixos establiments i, per tant, optar a algun dels tres premis del sorteig realitzat avui. Simultàniament, el vehicle s’ha exhibit a la Plaça de l’Ajuntament. Una iniciativa de promoció turística i comercial promoguda per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro amb el suport de les diverses associacions empresarials del municipi i la col·laboració del Grup Andreu i Cyclingpointemporda Platja d’Aro.
Més informació.

 

El més llegit

I després