600 RIUS I CALVET

UN SOL SENTIT DE CIRCULACIÓ A RIUS I CALVET A PARTIR DE DIVENDRES

El passat 17 de setembre es van reprendre les obres del sector marítim de Rius i Calvet que ja no tindran interrupcions fins a finalitzar.

Per tal de mantenir les mínimes condicions de seguretat en l’execució de les feines es fa necessària l’ocupació de part del vial del Passeig Rius i Calvet. Això comporta l’eliminació del carril de baixada cap al Passeig del Mar.
Per aquest motiu, a partir del divendres 5 d’octubre, només es podrà circular en sentit de pujada cap a Sant Elm, des del Passeig. El pas estarà prohibit als vehicles pesats.

Els vehicles que accedeixin cap a Sant Elm hauran de tornar per la carretera de Tossa per circular cap al centre, tal i com ja es va fer abans de l’aturada estival de les obres.
Aquesta situació comportarà un canvi de circulació al carrer de Port Salvi i al carrer S’Adolitx , des de l’Hotel Eden Roc fins a l’Avinguda de Sant Elm, tornant a ser d’un sol sentit de pujada.

Pel que fa a altres serveis públics, el punt de retirada d’escombraries del Passeig President Josep Irla, pròxim a l’edifici Club de Mar, passarà a ser de contenidors de càrrega posterior per la necessitat de canviar el vehicle de recollida.

Més endavant es concretaran els terminis i s’informarà degudament als afectats d’altres canvis viaris, ja que mentre durin els treballs de pavimentació i consolidació dels materials de la zona, no es podrà pujar ni baixar per aquest vial tot i que es mantindrà, com abans, un pas mínim d’1,50 metres d’amplada pel pas de persones.

 

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació