I després

UN SOL SENTIT DE CIRCULACIÓ A RIUS I CALVET A PARTIR DE DIVENDRES

Compartiu aquesta història

El passat 17 de setembre es van reprendre les obres del sector marítim de Rius i Calvet que ja no tindran interrupcions fins a finalitzar.

Per tal de mantenir les mínimes condicions de seguretat en l’execució de les feines es fa necessària l’ocupació de part del vial del Passeig Rius i Calvet. Això comporta l’eliminació del carril de baixada cap al Passeig del Mar.
Per aquest motiu, a partir del divendres 5 d’octubre, només es podrà circular en sentit de pujada cap a Sant Elm, des del Passeig. El pas estarà prohibit als vehicles pesats.

Els vehicles que accedeixin cap a Sant Elm hauran de tornar per la carretera de Tossa per circular cap al centre, tal i com ja es va fer abans de l’aturada estival de les obres.
Aquesta situació comportarà un canvi de circulació al carrer de Port Salvi i al carrer S’Adolitx , des de l’Hotel Eden Roc fins a l’Avinguda de Sant Elm, tornant a ser d’un sol sentit de pujada.

Pel que fa a altres serveis públics, el punt de retirada d’escombraries del Passeig President Josep Irla, pròxim a l’edifici Club de Mar, passarà a ser de contenidors de càrrega posterior per la necessitat de canviar el vehicle de recollida.

Més endavant es concretaran els terminis i s’informarà degudament als afectats d’altres canvis viaris, ja que mentre durin els treballs de pavimentació i consolidació dels materials de la zona, no es podrà pujar ni baixar per aquest vial tot i que es mantindrà, com abans, un pas mínim d’1,50 metres d’amplada pel pas de persones.

 

 

El més llegit

I després