I després

Un noi de 17 anys mor en un accident de camió a la C-65 a Llagostera

Compartiu aquesta història

Accident amb conseqüències mortals ahir a la Costa d’Alou. Un jove de 17 anys va morir en accidentar-se el camió en què viatjava per un terraplè de 15 metres d’alçada després de xocar violentament contra les tanques que delimiten la carretera. El conductor del vehicle era el pare del noi i va haver de ser traslladat amb helicòpter a l’hospital Josep Trueta de Girona per ser atès de les greus ferides que va patir en el mateix succés. Una distracció precisament del conductor s’apunta com la causa més probable d’un sinistre que, a banda de la pèrdua personal, va derivar en importants retencions de vehicles al llarg de la C-65 en sentit Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols durant bona part del matí.
L’accident succeïa poc abans de les set del matí al punt quilomètric 9,4 de la carretera C-65, en terme de Llagostera. Un tràiler amb remolc de l’empresa de Vidreres Transports J. Prats xocava violentament contra la tanca i s’arrossegava durant metres pel lateral de la carretera abans de precipitar-se daltabaix d’un terraplè de quinze metres d’alt. El tràiler havia sortit de Barcelona on residien el conductor i el seu fill i anava carregat de comestibles que tenia previst descarregar a Palafrugell. Era el primer dia del xòfer en aquesta feina i mai va arribar a destí per culpa, segons que informava TV3 després de l’accident, d’una distracció. Distracció que va acabar esdevenint fatal en precipitar-se el camió pel barranc, just al punt on es creuen els vehicles que vénen de Vidreres amb els que vénen de Llagostera, i quedar semibolcat sobre la seva part lateral dreta (precisament el lloc on seia el jove copilot).
Efectius sanitaris, Mossos d’Esquadra i bombers (fins i tot van mobilitzar la unitat de rescats especials GRAE) van acudir al lloc per mirar de rescatar els dos atrapats. No va ser una feina gens senzilla donada l’alçada del terraplè i els danys que havia patit la cabina. Res van poder fer per mantenir amb vida el jove però el seu pare, tot i patir ferides greus, sí que va poder ser traslladat al Trueta a bord d’un helicòpter medicalitzat. Donada l’aparatositat de l’accident i la complexitat de les tasques de rescat i les posteriors de neteja de la via el trànsit per la zona es va veure afectat fins ben entrat el matí. (Diari de Girona).

El més llegit

I després