I després

Un noi de 14 anys mor sobtadament fent la Ruta de l’Aigua

Compartiu aquesta història

Consternació a Sant Feliu per la sobtada mort d’un adolescent de 14 anys, Joan Vendrell Pernal, en el decurs de La Ruta de l’Aigua que aquest diumenge organitzava, com cada any, el Grup Natura de la parròquia Sant Joan de Vilartagues, una marxa popular que sol tenir un recorregut d’ uns 15 quilòmetres a peu.

El jove, fill del reconegut osteòpata i fisioterapeuta, Josep Vendrell, va patir una mort sobtada que va sorprendre al col·lectiu que estava realitzant la prova de forma festiva, com és habitual, i que va trasbalsar el seu desenvolupament en comprovar-se la gravetat de la situació en veure que el jove no responia als intents de reanimació.

Joan Vendrell, com qualsevol jove de la seva edat, es mostrava actiu com ja ho demostra la seva vinculació al món de les activitats excursionistes i també a les musicals i esportives entre altres.

La seva mort sobtada ha sorprès als companys d’institut i a les seves famílies, que ja li han enviat diversos missatges al Facebook personal així com alguna foto com la de la portada que ha adjuntat al seu perfil una de les seves amigues com a testimoni de la seva amistat.

Els funerals se celebraran aquest dimarts a les 11 del matí a la parròquia Mare de Déu dels Àngels del Monestir. Des de Ràdio Sant Feliu, deixem aquesta notícia oberta al Facebook per tal que hi pugueu deixar els vostres comentaris al temps que enviem el condol a la seva família i amistats per aquesta irreparable pèrdua. Reposi en pau.

El més llegit

I després