I després

Un llibre repassarà la història musical de Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Pels volts de Sant Jordi sortirà ja a la venda el llibre “Emocions Rodones”, de Jaume Garcia i Josep Taberner i que repassa la història musical de la nostra ciutat.

Un repàs que vol assenyalar les diferents botigues de discs, les fires del disc de la nostra ciutat i els grups musicals que han editat treballs discogràfics.

Noms com els Sherpa, els Quercus o el Duo Saturno són grups ganxons de dècades passades que formen part de la història sonora de la ciutat i que Garcia i Taberner recorden en el seu darrer llibre. Ho explicava Jaume Garcia al programa A Punt de Ràdio Sant Feliu.

El proper dia 21 d’abril es farà la presentació del disc a la sala de plens de l’Ajuntament amb la previsió que per Sant Jordi els autors tinguin una parada on poder vendre i signar exemplars d’aquestes “Emocions Rodones”.

Garcia ja té publicats dos llibres anteriors, tots ells relacionats amb la música i especialment de la dècada dels 60, com ara 60 històries dels anys 60 o Una festa permanent que repassa les diferents sales de festes que hi havia a Sant Feliu.

 

Portada del llibre

El més llegit

I després