I després

Un jove de SFG ha d’ingressar a la presó per un incident de trànsit de fa gairebé 5 anys

Compartiu aquesta història

Un jove de Sant Feliu haurà d’ingressar a la presó en les properes hores per un incident de trànsit succeït fa gairebé 5 anys, quan en tenia 19. Eloy Navarro Santiago té ara 24 anys, sense antecedents, amb certificats de bon comportament i feina. Els mossos d’esquadra varen declarar que havia fugit d’un control, que els va agredir amb un objecte contundent i que va estar a punt d’atropellar-los.
El condemnat declara que dues persones de paisà varen sortir al seu pas a S’Agaró, quan venia de Platja d’Aro a Sant Feliu, demanant que s’aturés. Assegura que els va esquivar en tractar-se de persones no identificades i que va anar cap a casa seva on, al cap de mitja hora, sis patrulles de mossos hi varen fer acte de presència. La policia assegura que va utilitzar un objecte contundent –que ell nega- i fou detingut.
declara que en el judici la seva advocada li va comentar que era millor que pactessin amb el fiscal acceptar 4 anys ja que amb el testimoni de tants mossos n’hi podien caure 6. Ell afirma que no ho va entendre com 4 anys de presó sinó com 4 anys de retirada del permís de conduir.
Finalment aquesta fou la sentència davant la qual declara sentir-se sorprès i enganyat per la seva advocada, per la qual cosa es va adreçar al conegut advocat Carles Monguilod que va intercedir davant la jutgessa i va demanar l’indult al consell de ministres, que el va refusar.
Aquest dimarts es possible que ja ingressi a la presó de Girona on, com a mínim, hi ha de romandre un any en el cas que acumuli beneficis de treball, bon comportament i altres beneficis penitenciaris.
L’acusat considera que s’estronca una etapa bàsica de la seva vida, el seu treball i la seva imatge ja que no té cap mena d’antecedent i assegura ser un jove normal, víctima d’un mal entès i d’una defensa nefasta.
Els seus amics i entorn emprendran accions populars per tal de demanar el seu indult com ara la creació d’un facebook i altres que no s’han especificat encara.
Podeu escoltar les declaracions que aquest dilluns ha efectuat a la nostra emissora:

[audio:http://www.rsf.fm/audio/eloy_navarro.mp3]

El més llegit

I després