I després

UN HOME CAU DES DE LA PUNTA DE GARBÍ DE SFG

Compartiu aquesta història

Aquest dijous a la tarda, pels volts de les 19:00 h. en plena Festa Major, coincidint amb l’actuació de la Principal de la Bisbal davant del Casino dels Nois, un helicòpter del SEM realitzava diverses maniobres d’acostament a la zona de la Punta de Garbí i el Freu fins acabar aterrant en els esculls de formigó de l’altra banda del port de Sant Feliu.
Tot i que encara no disposem d’informació oficial, testimonis dels fets ens relataven ahir que semblava ser que un home havia caigut per un penya-segat de la Punta de Garbí anant a parar sobre la roca d’El Freu i que va poder ser rescatat pels serveis d’emergències.
Aquest matí, el propi alcalde, Joan Alfons Albó confirmava, a través de les xarxes socials, el succés aportant la possibilitat que es tractés d’una persona que hauria deixat una nota i, posteriorment, protagonitzés un intent de suïcidi per qüestions sentimentals.
Tot seguit hem pogut esbrinar que es tracta d’un home de 29 anys, veí de Riudellots de la Selva que, segons informava aquest matí el facebook de TVCB, es troba ingressat a l’Hospital Josep Trueta en estat “menys greu”.
Al lloc del succés s’hi varen desplaçar els Mossos d’Esquadra, que es varen fer càrrec del cas, Policia local, Creu Roja del Mar, Salvament Marítim, Guàrdia Civil del Mar i l’helicòpter del SEM que es va encarregar de traslladar al ferit després que fos traslladat des del freu amb una de les embarcacions fins els blocs de formigó a tocar de l’escullera per tal de facilitar la seva evacuació.
* Foto realitzada amb el mòbil per Joana Valent i publicada al facebook de TVCB.

El més llegit

I després