I després

Un expolicia de Palamós, en rebel·lia

Compartiu aquesta història

Un expolicia local de Palamós, Jordi Garreta Vila, ha estat declarat en rebel·lia perquè ahir no va comparèixer al judici al qual estava citat com a acusat de un delicte d’amenaces, una falta d’injúries, una de lesions i una altra de vexacions, fets que s’haurien produït fa 10 anys.
Quan van passar aquells fets, Garreta exercia d’agent de la policia local de Palamós i va sancionar Jordi Roig Font per haver estacionat malament el seu cotxe. Entre Garreta i Roig es va originar una discussió que va acabar a cops, i tots dos, juntament amb la dona de Roig, Najda Casanovas Llaó, van anar a parar als jutjats amb denúncies mútues.
El ministeri fiscal va acusar Roig i Casanovas de resistència greu a agents de l’autoritat i de lesions, i ahir va acabar demanant per a cadascun d’ells una pena de 2 anys de presó i una multa. El fiscal no va acusar Garreta, però qui sí ho va fer va ser Roig, que li va atribuir un delicte d’amenaces perquè segons ell quan estava detingut a les dependències policials l’agent el va amenaçar dos cops amb la pistola mentre el tenien emmanillat. Roig també va acusar Garreta d’haver-lo insultat i d’haver-lo vexat, i demanava per a ell una pena de 2 anys i 2 mesos de presó i dues multes.
Tant el fiscal com la defensa de Roig i de Casanovas van demanar per a ells un atenuant, en cas de condemna, per dilacions indegudes del procediment, endarreriment que van atribuir a Garreta perquè se’n havia anat a viure a Andorra sense comunicar-ho al jutjat. En el judici tant Roig com Casanovas van negar que haguessin insultat i agredit Garreta i a l’altre agent que l’acompanyava, però aquest va sostenir que sí que ho van fer i que Roig també l’havia agredit a ell. (El Punt).

El més llegit

I després