I després

Palamós inaugura una nau esportiva

Compartiu aquesta història

L’alcaldessa de Palamós, Teresa Ferrés, i el regidor d’Esports, Joan Curto, van inaugurar la nova nau esportiva polivalent del municipi, acompanyats d’altres responsables municipals, així com dels representants de les entitats esportives locals.
El projecte constructiu d’aquest nou equipament ha quedat enllestit aquesta setmana, després de dos mesos de treballs, i ha costat gairebé 130.000 euros.
Es tracta d’una nau amb un format de gran carpa, amb un espai interior diàfan de 225 metres quadrats, situada en un espai annex als camps de futbol de la zona esportiva Josep Massot i Sais, i molt propera a l’Estadi Municipal de Palamós.
La Nau Esportiva Polivalent concentrarà les activitats de judo, arts marcials, aeròbic, funky, gimnàstica artística i rítmica, etc., així com les activitats de manteniment físic per a adults i per a la tercera edat, com el ioga o els exercicis de pilates. Per poder realitzar aquestes activitats, una part de la superfície de la nau, uns 100 metres quadrats, s’ha equipat amb un terra fix de tatami.
La sala ubicarà, a més, la sala de musculació per les entitats esportives del municipi i l’espai equipat amb ergòmetres per a les activitats de rem estàtic.
Tot i que els usuaris de l’equipament utilitzaran els vestidors que donen servei als camps de futbol d’aquestes instal·lacions esportives, també s’ha habilitat un espai interior de la carpa com a vestidor bàsic.
Les obres ha inclòs, a més, les tasques d’adequació dels terrenys, el tancament perimetral, l’obra civil de les instal·lacions i la fonamentació i la pavimentació de la nau i els accessos.
Posteriorment es van realitzar les tasques de subministrament i instal·lació de la nau desmuntable, i, finalment, les instal·lacions elèctriques, la climatització, així com l’enllumenat interior i exterior d’aquest equipament esportiu.
Aquest nou equipament esportiu es posa avui en funcionament amb horari de tarda i vespre, de dilluns a divendres de dos quarts de sis de la tarda a deu del vespre.
Inicialment, acollirà principalment les activitats esportives relacionades amb les arts marcials dins d’aquest horari .
Un cop s’incorporin altres disciplines i activitats esportives, l’horari de la nau polivalent també s’ampliarà al matí. (DDG).

El més llegit

I després