I després

Platja d’Aro traslladarà la sala de plens als baixos de l’edifici de l´Ajuntament

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro té la intenció de canviar la sala de plens, que ara es troba en el segon pis de l’edifici del carrer de Mossen Cinto Verdaguer, a la planta baixa de l’edifici. Per poder fer el trasllat ja s’han fet els treballs previs i s’ha adequat un espai, però, segons fonts municipals, s’hauran de fer ampliacions “perquè en dies d’algun acte amb molt de públic no hi cabria tothom o estaria la gent molt apretada”.
L’alcaldessa, Dolors Padilla, ja va informar fa setmanes d’aquesta idea, puntualitzant però que “s’està estudiant ampliar els baixos municipals fins a les columnes que hi ha a la façana”. Padilla va dir també que, a la sala de plens actual, hi anirà l’àrea d’Urbanisme, que ara la tenen separada de l’edifici per manca d’espai físic.
El lloc de la futura sala de plens havia estat abans la seu de la Policia Local, i també dispensari mèdic. En marxar la policia a la seva nova seu i el dispensari al CAP, va quedar un espai lliure que estava infrautilitzat. L’exalcalde Joan Giraut ha assenyalat que, en principi, aquesta idea la vàren tenir ells, però les disponibilitats econòmiques els van frenar l’execució. (DDG).

El més llegit

I després