I després

Un concert amb 30 bateries i La Guitarrada, en el Música i Descobertes d’aquest cap de setmana

El ‘Percussions a la Brava’ serà dissabte als Jardins Juli Garreta i La Guitarrada tindrà lloc al Teatre Auditori Narcís Masferrer, diumenge

Compartiu aquesta història

Dins la quarta edició del Música i Descobertes, l’Escola de Música, l’Emmú, portarà aquest dissabte 13 d’abril fins els Jardins Juli Garreta la segona edició del ‘Percussions a la brava’, que donarà inici a les 12 del migdia. De cara a diumenge, al teatre, serà el torn de La Guitarrada, que començarà a les 12.30 hores.

Una trentena de bateries tocaran juntes dissabte en una proposta ideada i liderada pel professor de bateria de l’escola de Sant Feliu, Jordi Morell. De cara a diumenge, Sant Feliu acollirà el concert final de La Guitarrada. Ens ho explica el director del centre, Luís González.

En la proposta als Jardins Juli Garreta es podran escoltar arranjaments originals i composicions pròpies, en una “gran orquestra de bateries” que “sonarà en un concert rítmic i impetuós que no deixarà a ningú indiferent, amb el mar ganxó de fons” destaquen des del centre.

Pel que fa a la Guitarrada de diumenge, hi participaran l’Ensemble de Guitarres del Conservatori Isaac Albéniz de Girona i l’orquestra La Guitarrada.

El Música i Descobertes és una proposta que aposta per la música en directe i els tallers educatius de la mà de professors i músics vinculats a la Vall d’Aro. És “una aposta pel talent de km0 i per artistes i pedagogs convidats” que faran viure “noves i enriquidores experiències musicals” destaquen des de l’Escola de Música.

El més llegit

I després