Un boletaire guixolenc de 67 anys passa hores perdut al bosc i el troben de matinada

Sis dotacions dels bombers van participar ahir en la recerca d’un home de 67 anys que es va perdre mentre buscava bolets a Sant Feliu de Guíxols. La víctima es va desorientar i es va posar en contacte amb els seus familiars, que van donar l’avís al 112.

Les tasques es van centrar a la urbanització de Casa Nova, on l’home s’havia desplaçat amb una colla, que de sobte el va perdre de vista. També van rastrejar l’indret els Mossos, la policia local i voluntaris de Protecció Civil.

Fins a 2/4 d’1 de la matinada no fou trobat localitzat sa i estalvi per un dels grups formats per sos bombers, un policia local i un membre de Protecció Civil.

Finalment tot va quedar en un ensurt que en aquesta època sol passar i queda clar que és important portar el telèfon móvil i intentar no perdre mai l’orientació ni el contacte amb la resta de companys per tal d’evitar accidents durant la nit.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació