I després

Curs de Facebook i Twitter per a les empreses impartit per la Cambra de Comerç de SFG

Compartiu aquesta història

Les noves tecnologies són també noves vies de promoció i de negoci per a les empreses que es van adaptant als nous temps. I és per això que la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols anuncia al seu web que, el 18 de novembre, impartirà un curs de Facebook i de Twitter per a les empreses:

Estem immersos en l’era de la participació interactiva. Internet 2.0 i les xarxes socials han canviat la forma de relacionar-nos i ens faciliten la comunicació activa amb clients i proveïdors. Facebook i Twitter poden ser bons aliats per a les pime que comencen a preocupar-se per la importància de la publicitat per fer créixer el seu negoci.

Però perquè les companyies aconsegueixin aprofitar millor aquestes plataformes gratuïtes, no n’hi ha prou amb crear un compte. Cal identificar el públic potencial i el contingut que aquestes persones volen rebre per així generar un major impacte.

Per ajudar a les empreses interessades en el tema, la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols ha programat pel proper 18 de novembre un curs de 5 hores per ajudar a entendre aquests dos canals i les seves possibilitats, a crear pàgines d’empresa, generar seguidors i motivar-los per tal de reforçar la marca i fer negoci.

Podeu demanar més informació al 972.32.08.84

El més llegit

I després