Fins el 20 de novembre, al l’Ajuntament de SFG, Marito Márquez en exposició

L’artista Marito Márquez exposa les seves obres des del dia 7 de novembre fins al dia 20, al pati de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

L’horari d’obertura de l’exposició és de 10 a 13 i de 17 a 20h (diumenge, al matí fins les 14). El passat dissabte 12 de novembre va celebrar el vernissatge, a la tarda.

Aquesta pintora granadina té com a referent l’impressionisme europeu. Té una paleta cromàtica forta, viva, dinàmica, que doten les seves composicions de gran llibertat creadora.

Les seves obres figuren en col.leccions europees a Bèlgica, Alemanya, França o Anglaterra.

Marito Márquez Romero va iniciar els seus estudis a la Escuela de Artes y Oficios Artísticos de Granada, des d’on es va traslladar amb la família a Sant Feliu a principis dels anys 70 o, l’any 1972, va ingressar a l’Escola de Belles Arts dirigida per Pere Manera, aconseguint trobar el seu estil definitiu imprimint caràcter a la seva pintura i el seu propi estil vital que es pot contemplar aquests dies al pati de l’Ajuntament.

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació