I després

L’edifici d’enfront de l’Esclat, diu l’alcalde que sinó s’activa passarà a zona verda

Compartiu aquesta història

Passen els anys i una de les entrades de Sant Feliu continua suportant el mal efecte d’un edifici a mig construir a la rambla Josn Bordàs i al vial interior paral·lel de la carretera de Girona que ha estat focus de tota mena de maldecaps pels veïns de la zona, i de la Ciutat en general, pel seu estat d’abandonament.

Colles de joves fent-hi bretolades, captaires que hi pernoctaven, cau de rates de grans dimensions, deixalles, runes, filtració d’aigües i altres inconvenients l’han convertit en un focus d’insalubritat i de perills diversos. S’ha refet la tanca en alguna ocasió pel perill que suposava pels més petits accedir a una piscina d’aigües estancades propiciada per les importants filtracions, s’ha hagut de reposat la porta per evitar l’accés a l’interior i els propietaris s’assenyalaven entre ells com a responsables.

Segons l’alcalde, Joan Alfons Albó, ha arribat el moment de decidir que o caixa o faixa però que, a curt termini, aquesta situació ha de quedar resolta o bé l’Ajuntament declararà la finca com a zona verda i els seus propietaris deixaran de jugar a cuit i amagar.

Les empreses que varen començar aquesta obra es varen enganxar els dits en una crisi anterior i en no poder efectuar pagaments a les empreses contractades els varen pagar amb propietats en el mateix edifici i amb aparcaments, la qual cosa més que solucionar els seus problemes varen complicar més la situació perquè augmentava el nombre de propietaris que, al temps, es veien intervinguts per les entitats bancàries.

Segons l’alcalde, després de molts requeriments i que ningú no respongués a les diverses demandes, han deixat d’anar al seu darrera i els han notificat una possible suspensió de llicències i la possibilitat de modificar el POUM per tal de convertir-lo en zona verda.

Assegura que aquesta decisió ha fet que, immediatament, els propietaris reaccionessin i se’ls ha plantejat la intenció del Govern a la qual cosa han respost que sembla que una de les parts està disposada a comprar l’altra i, acte seguit, solucionar el problema.

Segons Joan Alfons Albó, aquesta vegada no es deixarà que es torni a adormir el tema i s’estarà permanentment al damunt per, si cal, prendre una decisió dràstica si continua l’estat de deixadesa que afecta als veïns i a l’aspecte visual de l’entrada al municipi.

El més llegit

I després